Console.log(no information)
< prev
next >

Наша продукція

Значний обсяг торгівлі, а також надійні джерела постачання дозволяють ПРОДІНВЕСТу задовольняти різноманітні потреби в молочних інгредієнтах

Молочні порошки та похідні

Знежирений молочний порошок (ЗМП)

Молочні порошки виготовляються з молочних продуктів, що створені методом спрей-сушіння свіжого молока. Серед них молочні порошки низької, середньої та високої температури.     
Специфікація (Last revised: february 2017 )
Product      
Product
description
Manufactured from fresh pasteurized skimmed milk by the spray drying method    
Organoleptic
properties
Appearance: homogenous powder without hard lumps.
Taste and odor: slightly sweet taste, typical for pasteurized milk flavor, without
foreign flavors. Color: White to slightly creamy
   
Characteristics Parameter Measure Limit
Physical and chemical characteristics Moisture % Max 5,0
Fat % Max 1,25
Protein in product % Min 32
Protein in milk solids-non‐fat % Min 34
Lactose % Max 51
WPNI mgN/g 1,51 – 5,99
Titratable acidity ml 0.1N Max 18
NaOH/10g  
Solids non-fat  
Scorched particles - Disc A,B
Solubility index ml Max 0,5
Microbiological parameters characteristics Total plate count in 1 g Max 5 x 104 CFU
Coliform in 0,1 g Absent
Staphylococcus aureus in 1 g Absent
Yeast and mold in 1 g Max 100 CFU
Listeria monocytogenes in 25 g Absent
Salmonella in 25 g Absent

Packing Option 1    
Package type Multilayer paper bags
with polyethylene liner
   
Weight 25 kg    
Shelf life 18 months at temperature
between +1 °С and +10 °С
and relative air humidity below 85%
   

Сухе незбиране молоко (СНМ)

Сухе незбиране молоко  виготовляється з молочних продуктів, що створені методом розпилення-сушіння свіжого молока. Серед них молочні порошки низької, середньої та високої температури.  
Специфікація (Last revised: september 2018 )
Product      
Product
description
Manufactured from fresh pasteurized full cream milk by the spray
drying method. Homogeneous powder without hard lumps
   
Organoleptic
properties
Taste and odor: Slightly sweet taste, typical for pasteurize milk flavor,
without foreign flavors. Color: White to slightly creamy
   
Characteristics Parameter Measure Limit
Physical
and chemical
characteristics
Fat % Min 26,0
Moisture % Max 4,0
Protein (in milk solids-not-fat) % 23,5 – 26,0
Lactose % Max 37
Minerals % Max 8,3
Titratable acidity ml 0.1N Max 18
NaOH/10g
solids non-fat
Insolubility Index ml Max 0,5
Scorched particles (7,5-15 mg)
Microbiological
parameters
characteristics
Total plate count in 1 g Max 50.000
Coliform in 0,1 g Absent
Yeast and mold in 1g Max 100 CFU
Staphylococcus aureus in 1 g Absent
Listeria monocytogenes in 25g Absent
Salmonella in 25 g Absent
Antibiotics - Absent

Packing Option 1    
Package type Multilayer paper bags
with polyethylene liner
   
Weight Net 25 kg    
Shelf life No more than 18 months    

Сироватка

Сироватка - це молочний продукт, виготовлений за допомогою висушування підсирної сироватки. Підсирна сироватка є спільним продуктом сирного виробництва і є цінною сировиною для різних сортів сироватки, які можуть змінюватися внаслідок приготування сироватки, наприклад, знесолення, сепарації та селективної фільтрації. Наслідком є багаторазове використання різновидів сироватки в різних застосуваннях, наприклад, у харчуванні немовлят, молочних продуктів, морозива та хлібобулочних виробів.     
Специфікація (Last revised: september 2018 )
Product      
Product
description
Manufactured by removal of water
and minerals from liquid sweet whey
   
Organoleptic
properties
Appearance: homogenous powder without hard lump.
Taste and odor: whey-ish, slightly sweet taste, without
foreign flavors. Color: White to slightly creamy
   
Characteristics Parameter Measure Limit
Physical
and chemical
characteristics
Fat % Max 1,0
Moisture % Max 4,0
Protein % Min 11
Acidity ⁰T % Max 17
Solubility index % Max 0,4
Lactose % Min 70
Ash % Max 5,5
Ph Min 6,05
Scorched particles Disc A/B
Microbiological
parameters
characteristics
Total plate count CFU/g Max 20.000
Coliform in 0,1 g Absent
Salmonella in 25 g Absent
Staphylococcus aureus In 1 g Absent
Listeria monocytogenes in 25 g Absent

Packing Option 1    
Package type Multilayer paper bags
with polyethylene liner
   
Weight 25 kg    
Shelf life 24 month at maximum
temperature of +20 °С
   

Лактоза

Лактоза, що також називається молочним цукром, є дисахаридом, природно відповідає молоку з відсотком від 3,5 до 5,0%. Вона є екстрактом з солодкої або кислої сироватки (під час виготовлення творогу або процесу казеїну).

Лактоза має багато різних застосувань, наприклад, як підсолоджувач у шоколаді, у дієтичному харчуванні, або як складова для приправ, випічки та кондитерських виробів.

Зверніться до свого місцевого офісу, щоб отримати додаткову інформацію або інші технічні характеристики продукту.

Молочні білки

Казеїни

Казеїни - це виробничі молочні продукти, що отримуються шляхом висушування кисломолочного сиру до стану порошку. Виробництво казеїну відбувається шляхом закупорювання та фільтрації, коли додають сичужний фермент (що призводить до сичужного казеїну) або органічну кислоту (що призводить до кислотного казеїну). Кисломолочний сир висушується, як правило, на роликовій сушарці або пресі до отримання порошку казеїну. Казеїнат - це модифікований кислотний казеїн, що вступив у реакцію з гідроксидом натрію або гідроксидом кальцію та має чудові емульгувальні властивості.

Молочний протеїновий порошок

Молочний протеїновий порошок являє собою концентрат знежиреного молока, який отримують за допомогою ультрафільтрації, щоб знежирений концентрат зменшував лактозу. Цей концентрат збирається далі шляхом випарювання, після чого здійснюється сухе розпилення у порошок. Молочний протеїновий концентрат, також відомий як МПК, доступний у 40-90% молочних протеїнів.

Сироваткові протеїни

Сироваткові протеїни (білки) складають приблизно 20% білків у молоці та залишаються у сироватці під час виробництва сиру або казеїну. Сироватковий білковий порошок - це концентрат сироватки, який отримують за допомогою ультрафільтрації, щоб сироватковий концентрат зменшував лактозу.  Цей концентрат збирається далі шляхом випарювання, після чого здійснюється сухе розпилення у порошок. Сироватковий протеїновий концентрат, також відомий як СПК, доступний у 40-90% сироваткових білків.

Масло і зневодненний молочний жир (ЗМЖ)

Масло складається з жирів, води та молочних білків. Масло - це емульсія, що складається з води та олії, вона виникає внаслідок інверсії крему та емульсії води та олії; молочні білки є емульгаторами. Масло стає твердим після охолодження, але пом'якшується до помірної консистенції при кімнатній температурі і плавиться до тонкої рідкої консистенції при температурі 32-35°С (90-95°F). Масло зазвичай має блідо-жовтий колір, але він може варіюватися від насиченого жовтого до майже білого кольору. Його незмінний колір залежить від корму корів.

ПРОДІНВЕСТ пропонує вам гнучкі рішення, поставляючи вершкове масло та ЗМЖ у різноманітних варіантах, походженнях та пакуванні, відповідно до ваших вимог.

Сир

Сир складається з білків та молочних жирів, узятих, як правило, з молока корів, буйволів, кіз або овець. Він виробляється шляхом коагуляції молочного білка, казеїну. Як правило, молоко підкислюється, а додавання сичужного ферменту викликає коагуляцію. 

Тверді речовини відокремлюють і пресують у остаточну форму. Деякі сири мають плісняву ззовні або всередині. Більшість сирів тане при температурі приготування.

Випускаються сотні видів сиру. Їхні стилі, текстури та аромати залежать від походження молока (включаючи дієту тварини), чи були вони пастеризовані, вмісту молочного жиру, бактерій і плісняви, обробки та витримки. Трави, спеції або дим від спалювання дерева можуть використовуватися як ароматизатори продукту. Колір багатьох сирів від жовтого до червоного, отримується завдяки додаванню аннатто як забарвника. Існують альтернативи сирів. Вони, як правило, вироблені із додаванням рослинної олії замість молочних жирів, їх називають аналогами сирів; також замінниками молочних білків можуть бути овочеві білки.